Een Varken Kopen

Bepaal je eigen duurzame varkensvlees

Bestel het beste vlees van duurzame varkens

Zo werkt het systeem

Het principe van "Een Varken Kopen" is simpel. U kunt inschrijven op een  heel of half varken en zodra er voldoende aanmeldingen zijn  worden daarvan pakketten samengesteld. Doorgaans zal dat binnen ca. 14 dagen zijn. Lukt dat niet, dan proberen we toch zo veel mogelijk uit te leveren op basis van de voorraad die op dat moment bij ons voorhanden is. Doorgaans lukt dat goed en krijgt u ook de gewenste producten. U koopt dus niet fysiek  een varken, maar wel de producten afkomstig van dat varken. Zo houden we het betaalbaar voor elke portemonee. Ook kunt u in bepaalde seizoenen aangeven wat er met het vlees moet worden gedaan. Denk daarbij aan marineren of pekelen (Casseler-Rib).

 

Waar komt het vlees vandaan?

De varkens leven op boerderijen in Nederland waar ze een rustig en plezierig leven hebben. Het Piétrain-ras wordt goed  gevoerd en verzorgd waardoor het ook kwalitatief hoogwaardig vlees oplevert. De varkens worden geslacht bij een slachterij in de omgeving bij een kleine slachterij met veel respect voor het dier en het vak. Zo voorkomen we onnodig stress door lang transport van levende dieren. Het vlees wordt daar verder verwerkt. 

 

Is het natuurlijk vlees?

Ja, de varkens groeien rustig en langzaam op op een boerderij waar alles op natuurlijke wijze wordt gedaan. Ze eten uitgebalanceerd en verantwoord voer en worden met zorg behandeld. De varkens krijgen hoogwaardig voer dat perfect aansluit bij de behoeften van het dier.   

 

Hoeveel kost het? Een vleespakket kost € 89,00. Met een gemiddeld gewicht van 9 Kg betekent dit dat u slechts € 9,88 per Kg voor dit duurzame varkensvlees vlees betaalt. Doordat de varkens rechtstreeks worden gekocht, dus zonder tussenhandel, kunt u al voor ca. €2,00 per persoon per maaltijd genieten van dit eerlijke en duurzame varkensvlees.

Daarnaast kunt als extra nog een kilo vleeswaren bestellen voor €15,=. U ziet het; Top Kwaliteit hoeft niet duur te zijn om te kunnen genieten!

Zoeken

Buienradar

Tegenwoordig is buitenkoken in elk jaargetijde gemeengoed aan het worden. U kunt dus altijd heerlijk buitenkoken en met vrienden en familie rond de buitenkeuken of barbeque genieten van heerlijk vlees. De BUIENRADAR vertelt u of het gunstig is om naar buiten te gaan.

 

 

Lezers online

We hebben 25 gasten en geen leden online

(c)Hofste Consultancy Amsterdam