Een Varken Kopen

Bepaal je eigen duurzame varkensvlees

Bestel het beste vlees van duurzame varkens

Hoe houden we U op de hoogte?

  • 1. U ontvangt van ons een e-mailbericht als het varken is geslacht en wordt uitgeleverd, dus u weet al exact op welke dag het pakket binnen komt. Tot 2 dagen voor de afleverdag kunt u nog wisselen van afleverdag of afleveradres. Omdat het vlees supervers is maken we direct een afspraak wanneer u het vlees komt ophalen of, indien het in onze regio valt, bij u wordt bezorgd na betaling. In dit laatste geval moet er natuurlijk wel iemand aanwezig zijn om het vlees in ontvangst te nemen.
  • 2. Een bevestigingsmail, één dag voor het pakket wordt geleverd om te kunnen zien hoe laat het pakket gehaald of  bezorgd gaat worden.  

    Transport
    Uw pakket staat klaar in onze winkel. In principe haalt u daar het pakket ook op en rekent u af. Bezorgen kan ook, zij het nog beperkt. In de regio Amsterdam wordt er gratis thuis gebracht, daarbuiten worden transportkosten gerekend. Maar dat spreken we met u af.

 

Hoe weet ik welk vlees wat is?
Elk afzonderlijk pakje vlees is gestickerd met alle relevante informatie over het varken en over invriezen en bewaren. Al het vlees is in principe glutenvrij; het is echter wel geproduceerd in een ruimte waar ook producten, weliswaar op een ander moment, gluten worden gebruikt in de productielijn. Er worden geen e-nummers, suiker, bindmiddelen of andere middelen gebruikt die niets met het vlees te maken hebben. Wel worden er in worsten e.d. natuurlijk gedroogde kruiden, verse peper en een heel klein beetje zout gebruikt om deze een goede smaak te geven zodat ze direct gebruikt kunnen worden.

 

Hoe kan ik het vlees het beste ontdooien?
Het beste is om het vlees een dag van tevoren uit de vriezer te halen en in de koelkast te leggen, zodat het langzaam kan ontdooien. Heb je haast en wil je snel het vlees ontdooien, leg dan de bevroren producten in gesloten verpakking in een pan met koud water. Binnen 10 -15 minuten is het dan ontdooid, zonder verlies van kwaliteit. Maar liever niet ontdooien in de magnetron! Daar wordt het vlees taai van en kan een bijsmaak geven.

Zoeken

Buienradar

Tegenwoordig is buitenkoken in elk jaargetijde gemeengoed aan het worden. U kunt dus altijd heerlijk buitenkoken en met vrienden en familie rond de buitenkeuken of barbeque genieten van heerlijk vlees. De BUIENRADAR vertelt u of het gunstig is om naar buiten te gaan.

 

 

Lezers online

We hebben 12 gasten en geen leden online

(c)Hofste Consultancy Amsterdam